Dessert : Rabarberkompot med tunesisk mandelkage og yoghurt/flødecreme
Forret: Salade Niçoise m frisk tun, nye danske kartofler, harricot vert, smilende æg, rødløg, oliven kapers og vinaigrette
Hovedret : Bagt hvid fisk (årstidens) bagte hvide asparges i smør/vin/hvidløg, salat, og brød
Chicken curry Cutlets (frikadellelignende kødboller af svinefars fra Jensens frilandsgrise) Brinjal curry (auberginer i curry) vegetarisk Dhal (på røde linser) vegetarisk Ris Salat m. ananas og kokos
Laksesouffle med rejer og urter Vandbakkelse med grønsagsfyld Bønnepostej med sennepscreme og revet rødbede Kartoffeltortilla, creme og sprød topping Vegetardeller med tzatziki
Laksesouffle med rejer og urter Vandbakkelse med hønsesalat Presset gris med sennepscreme og revet rødbede Kartoffeltortilla med creme og sprød topping Krydderfrikadeller med tzatziki
Stjerneskud fra Meny
Kartoffel- jordskokkesuppe med krydderurteolie hertil flutes.
Quinoabøf med linsesalat og stegte spidskål med parmesan og urter.
Med marineret kartoffelsalat og en mixed salat.
hertil frisk salat
Med ris , salat og brød
Thairet uden kød, med ris salat og brød
vi kender ikke det endelige indhold. Men Lotte lover det bliver lige så lækkert som den med kød.