l fra Nibe Bryghus

23. Oktober 2017

Om Nibe Bryghus

Med oprettelsen af Nibe Bryghus har vores ønske været at genoptage en gammel tradition for at brygge lokal øl med egenart og bred appel.

Med oprettelsen af Nibe Bryghus har vores ønske været at genoptage en gammel tradition for at brygge lokal øl med egenart og samtidig med bred appel.

Vi håber også, at Nibe Bryghus kan tilføre området og Nibe by endnu en værdi udover den smukke beliggenhed og det hyggelige bymiljø. Vi tror på, at det nye bryggeri vil trække mange besøgende til udefra, og at det samtidig bliver endnu et aktiv for Nibe og omegns borgere bl.a. ved at knytte det hyggelige havnemiljø i Nibe sammen med den øvrige by.

Derfor satses der i projekteringen og indretningen af Nibe Bryghus på at udnytte den enestående beliggenhed til at give besøgende på Nibe Havn en interessant oplevelse, hvad enten man betragter byggeriet udefra, eller man vælger at aflægge bryggeriet et besøg.

Derudover er det vores hensigt at være en aktiv medspiller i den ”ølrevolution” der raser i Danmark for tiden. Det vil vi bl.a. gøre ved at arbejde aktivt med parring af øl og mad både i form af nye madopskrifter med øl, afstemning af øltyper med specifikke madretter og ved at udbyde kurser og foredrag.

Kalender
24. Januar 2020: Cafeen er ben 16 - 21 De kommer og synger. Som de gjorde for 20 r siden i "Kloks vokal" p Stvring hjskole. Dengang var de en septet. Der er 6 tilbage der stadig kan lide at synge. Og blandt alle verdens koncertsale har de valgt os. Emil er med og Zenia, og s nogle flere, men det ved jeg ikke lige hvem er. Kom og lyt. De synger fra kl. 18. Men kom bare i god tid, S kan I n en l og en Snak inden musikken. Efter sangen gr vi oldschool med Lenes mad. Der er mrbradgryde og gammeldags blekage (som din mor troede hun lavede den). Og der er ogs en vegetarret til dem der gerne vil vre kdfrie. Det bliver godt. Det bliver hyggeligt og det bliver festligt. Bestil menu » Læs mere »
31. Januar 2020: Cafeen er ben 16 - 21 Bestil menu » Læs mere »
7. Februar 2020: Cafeen er ben 16 - 21 Bestil menu » Læs mere »
14. Februar 2020: Cafeen er ben 16 - 21 Bestil menu » Læs mere »
21. Februar 2020: Cafeen er ben 16 - 21 Bestil menu » Læs mere »
28. Februar 2020: Cafeen er ben 16 - 21 Bestil menu » Læs mere »