l fra Nibe Bryghus

23. Oktober 2017

Om Nibe Bryghus

Med oprettelsen af Nibe Bryghus har vores ønske været at genoptage en gammel tradition for at brygge lokal øl med egenart og bred appel.

Med oprettelsen af Nibe Bryghus har vores ønske været at genoptage en gammel tradition for at brygge lokal øl med egenart og samtidig med bred appel.

Vi håber også, at Nibe Bryghus kan tilføre området og Nibe by endnu en værdi udover den smukke beliggenhed og det hyggelige bymiljø. Vi tror på, at det nye bryggeri vil trække mange besøgende til udefra, og at det samtidig bliver endnu et aktiv for Nibe og omegns borgere bl.a. ved at knytte det hyggelige havnemiljø i Nibe sammen med den øvrige by.

Derfor satses der i projekteringen og indretningen af Nibe Bryghus på at udnytte den enestående beliggenhed til at give besøgende på Nibe Havn en interessant oplevelse, hvad enten man betragter byggeriet udefra, eller man vælger at aflægge bryggeriet et besøg.

Derudover er det vores hensigt at være en aktiv medspiller i den ”ølrevolution” der raser i Danmark for tiden. Det vil vi bl.a. gøre ved at arbejde aktivt med parring af øl og mad både i form af nye madopskrifter med øl, afstemning af øltyper med specifikke madretter og ved at udbyde kurser og foredrag.

Kalender
10. April 2020: Vi holder lukket i aften Det er langfredag. Bliv hjemme. Hyg dig med familien. Lav noget lkkert pskemad. Nyd det gode vejr. Men lad vre med at g i Cafeen denne fredag. Vi bliver nemlig hjemme, hygger os med familien, laver lkker pskemad og nyder det gode vejr. Bestil menu » Læs mere »
17. April 2020: Cafeen er ben 16 - 21 Bestil menu » Læs mere »
24. April 2020: mad og musik Der er blues I salen i aften hr mere om det senere. Bestil menu » Læs mere »