100 - salen har brug for din begejstring

30. Juli 2017

Vil du høre flere koncerter med bedre lyd? Se flere film? Opleve mere teater, dans, foredrag og fester?

Kinorevuen og Kulturstationen har brug for din støtte i Realdanias kampagne "Underværker".

Igennem længere tid har vi arbejdet med planerne om en ny sal, som kan være til glæde for alle brugerne af Kulturstationen og Kinorevuen.

En fleksibel sal, som kan bruges til foredrag om formiddagen, dans om eftermiddagen og koncert eller biograf om aftenen. Eller noget helt andet

Det kan blive en fantastisk sal med plads til 100, variabel akustik til film, tale og rytmisk musik og en teleskoptribune med siddepladser, som kan køres ud, når vi skal se film og foldes sammen, når vi har brug for et dansegulv eller en opstilling med borde og stole.

Vi er langt med planerne, og vi har allerede fået tilsagn om støtte fra Rebild Kommune, LAG Himmerland og Det Obelske Familiefond. 
Vi er næsten i mål, men vi mangler det sidste for at kunne føre vores planer ud i livet.

Her kan du hjælpe.

"Underværker" er en kampagne hvor Realdania støtter frivilliges byggeprojekter rundt om landet. 

Vinderprojekterne i kampagnen bliver blandt andet valgt ud fra, hvor mange støttestemmer de får.

Derfor: Besøg 100-salens side hos Underværker, læs mere om projektet og klik på "Støt projektet". 

Så har du givet en hånd med at gøre 100-salen til virkelighed.

undervrker.dk

På forhånd tak for din støtte,

Venlig hilsen
Kinorevuen og Kulturstationen

Kalender
27. Oktober 2017: Cafeen er ben 16.00 - 21.00 I aften kler vi for jer med en rigtig lkker tapastallerken fra Frugt og grnt i Arden. Samtidig har du mulighed for for at nyde en af vores nye l fra Nibe bryghus til. Vi har selvflgelig ogs lkker vin, varm kaffe og en hyggelig atmosfre. p trods af regn og rusk er der stadig bde varme og lune i pavilloncafeen. Bestil menu » Læs mere »
3. November 2017: Fredags Cafe S er der fredagscafe med musik og mad. Musikstationen arrangerer koncert med Everybodys Talkingi salen. Det er sdan lidt ligesomi Cafeen - everybodys talking. Bortset at til koncerten er det kun Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbll, der snakker, alts det gr de jo ikke de spiller og synger. Det gr de s til gengld P....godt. I Cafeen har vi everybodys eating - lkker mad fra Becheriet - Chili con carne, eller sin carne til dem der ikke vil have kd, der er urtecreme og hjemmebagt surdejsbrd til begge, og s er der Pannacotta med brcoulis til dessert. Bestil menu » Læs mere »
4. November 2017: endagstur til Bourgogne I samarbejde med PavillonCafeen arrangerer Kinorevuen ENDAGSTUR Til BOURGOGNE Glem alt om en trist og gr novemberdag, og ta med p endnu en oplevelsesrig endagstur. Denne gang til det smukke Bourgogne, i hjertet af Frankrig. Film og foredrag, vinsmagning og middag. Det blir en god dag (citat Ole Henriksen) Lrdag den 4 november Program: Kl. 16.00: Velkomstdrik Kl. 16:15: Bourgogne, stormagt og vinland Kl. 17.00: VORES VINGRD I BOURGOGNE. Ny fransk filmdrama Kl. 19:00: Vinsmagning: 4 Bourgognevine, der kan kbes til middagen Kl. 20:00: Middag: Boeuf Bourguignon, franske oste, dessert med kaffe Billetpris: 325 kr. Billetbestilling: Tlf: 64 67 38 62 - www.kinorevuen.dk Læs mere »
10. November 2017: Cafeen er ben 16.00 - 21.00 Læs mere »
17. November 2017: Cafeen er ben 16.00 - 21.00 Læs mere »
24. November 2017: Cafeen er ben 16.00 - 21.00 Læs mere »