Mad og musik i efterret

27. Juli 2017

Fredag den 1. september 2017 kl. 20:

Irene Becker feat. Aviaja Lumholt

For et par år siden havde vi besøg af Aviaja Lumholt, da biografen holdt en temaaften om Grønland. Hendes meget originale stemme og scenoptræden blev rigtig godt modtaget af det store publikum. Irene Becker og Pierre Dørge har gæstet Skørping flere gange, blandt andet med det internationale New Jungle Orchestra, som er en institution på den danske jazzscene. Nu har vi fået mulighed for at præsentere dem sammen i en kvintet, som også tæller Morten Carlsen og Anders Provis. En aften med intense melodier, skæve vinkler, magisk sceneoptræden og et sammenspil, hvor mange kulturer blandes. En fantastisk start på efteråret!

Mad & Musik for kun 150 kr.

Everybody´s Talking

Fredag den 3. november præsenterer Musikstationen trioen Everybody’s Talking. Gruppen består af Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøll. De kaldes også Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe. Kælenavnene refererer naturligvis til bl. a. Billy Cross’ mange år i rock’n roll. Han har spillet med de største, bl. a. Bob Dylan.  Jimmy Bacoll er forsanger i Zididada. Igennem mange år har bandet levet op til sit navn og har høstet store bifald og anerkendelse fra udsolgte koncertsale over hele landet. De har udgivet adskillige CD’er med fabelagtige fortolkninger af rockklassikere.

Mad og musik for kun 250 kr.

Kalender
24. August 2018: cafeen er ben 16 - 21 Vi glder os til at se jer igen. Vi stter en re i at servere god mad til en billig penge, og i at skabe et milj hvor borgere i Skrping og omegn kan mdes. For at snakke alvorligt, for at snakke for sjov, for at snakke politisk, for at snakke brn, og cykellb, for at snakke vinterbadning, for at snakke film i Kinorevyen, for at snakke mountainbike ruter og skaterbaner, og 100 sal og tangolokaler, og vandrelaug og lbe klub og bi- og triatlon og nej bogstaverne slap op. Kom bare for at snakke. Og for at drikke en l, eller et glas vin. Og spiseet mltid mad. P fredag serverer vi en lkker tallerken med lidt af hvert fra Arden frugt og grnt, og en rigtig god dessert. Bestil menu » Læs mere »
31. August 2018: cafeen er ben 16 - 21 Læs mere »
7. September 2018: cafeen er ben 16 - 21 Læs mere »
14. September 2018: cafeen er ben 16 - 21 Læs mere »
21. September 2018: cafeen er ben 16 - 21 Læs mere »
28. September 2018: cafeen er ben 16 - 21 Læs mere »