Mad og musik i efterret

27. Juli 2017

Fredag den 1. september 2017 kl. 20:

Irene Becker feat. Aviaja Lumholt

For et par år siden havde vi besøg af Aviaja Lumholt, da biografen holdt en temaaften om Grønland. Hendes meget originale stemme og scenoptræden blev rigtig godt modtaget af det store publikum. Irene Becker og Pierre Dørge har gæstet Skørping flere gange, blandt andet med det internationale New Jungle Orchestra, som er en institution på den danske jazzscene. Nu har vi fået mulighed for at præsentere dem sammen i en kvintet, som også tæller Morten Carlsen og Anders Provis. En aften med intense melodier, skæve vinkler, magisk sceneoptræden og et sammenspil, hvor mange kulturer blandes. En fantastisk start på efteråret!

Mad & Musik for kun 150 kr.

Everybody´s Talking

Fredag den 3. november præsenterer Musikstationen trioen Everybody’s Talking. Gruppen består af Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøll. De kaldes også Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe. Kælenavnene refererer naturligvis til bl. a. Billy Cross’ mange år i rock’n roll. Han har spillet med de største, bl. a. Bob Dylan.  Jimmy Bacoll er forsanger i Zididada. Igennem mange år har bandet levet op til sit navn og har høstet store bifald og anerkendelse fra udsolgte koncertsale over hele landet. De har udgivet adskillige CD’er med fabelagtige fortolkninger af rockklassikere.

Mad og musik for kun 250 kr.

Kalender
27. Oktober 2017: Cafeen er ben 16.00 - 21.00 I aften kler vi for jer med en rigtig lkker tapastallerken fra Frugt og grnt i Arden. Samtidig har du mulighed for for at nyde en af vores nye l fra Nibe bryghus til. Vi har selvflgelig ogs lkker vin, varm kaffe og en hyggelig atmosfre. p trods af regn og rusk er der stadig bde varme og lune i pavilloncafeen. Bestil menu » Læs mere »
3. November 2017: Fredags Cafe S er der fredagscafe med musik og mad. Musikstationen arrangerer koncert med Everybodys Talkingi salen. Det er sdan lidt ligesomi Cafeen - everybodys talking. Bortset at til koncerten er det kun Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbll, der snakker, alts det gr de jo ikke de spiller og synger. Det gr de s til gengld P....godt. I Cafeen har vi everybodys eating - lkker mad fra Becheriet - Chili con carne, eller sin carne til dem der ikke vil have kd, der er urtecreme og hjemmebagt surdejsbrd til begge, og s er der Pannacotta med brcoulis til dessert. Bestil menu » Læs mere »
4. November 2017: endagstur til Bourgogne I samarbejde med PavillonCafeen arrangerer Kinorevuen ENDAGSTUR Til BOURGOGNE Glem alt om en trist og gr novemberdag, og ta med p endnu en oplevelsesrig endagstur. Denne gang til det smukke Bourgogne, i hjertet af Frankrig. Film og foredrag, vinsmagning og middag. Det blir en god dag (citat Ole Henriksen) Lrdag den 4 november Program: Kl. 16.00: Velkomstdrik Kl. 16:15: Bourgogne, stormagt og vinland Kl. 17.00: VORES VINGRD I BOURGOGNE. Ny fransk filmdrama Kl. 19:00: Vinsmagning: 4 Bourgognevine, der kan kbes til middagen Kl. 20:00: Middag: Boeuf Bourguignon, franske oste, dessert med kaffe Billetpris: 325 kr. Billetbestilling: Tlf: 64 67 38 62 - www.kinorevuen.dk Læs mere »
10. November 2017: Cafeen er ben 16.00 - 21.00 Læs mere »
17. November 2017: Cafeen er ben 16.00 - 21.00 Læs mere »
24. November 2017: Cafeen er ben 16.00 - 21.00 Læs mere »